Fairtrade@work

Steeds meer bedrijven en instellingen zijn bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en het inkopen van duurzame producten. Een bewuste keuze die ook enorm gewaardeerd wordt door werknemers en klanten.

Fairtrade at work header

Koffie-advies

Wilt u genieten van Fairtrade koffie op het werk? Alle denkbare koffiesoorten, in elke gewenste kwaliteit, zijn inmiddels onder Fairtrade voorwaarden verkrijgbaar. Ook uw koffie.

Ruim 25 koffiebranders bieden een breed assortiment van Fairtrade koffie en toebehoren (thee, cacao, suiker) aan voor bedrijven. Koffie-advies op maat

Door te kiezen voor Fairtrade koffie drinkt u niet alleen heerlijke koffie, maar draagt u ook daadwerkelijk bij aan duurzame ontwikkeling waardoor boeren kunnen investeren in een kwaliteitsproduct en in een betere toekomst.

Fairtrade producten

Naast koffie zijn er tal van andere producten (ingrediënten) die hun oorsprong hebben in ontwikkelingslanden en op een eerlijke manier zijn verhandeld (te herkennen aan het Fairtrade/Max Havelaar keurmerk). Het assortiment varieert van broodbeleg (portionpacks) tot thee, cacao, suiker, sappen, fruit, zoetwaren, noten, bier, wijn, frisdranken en ijs.

Overzicht van Fairtrade producten voor op het werk

Ook het Fairtrade assortiment van diverse cateraars breidt zich uit. Vraag daarom in uw bedrijfsrestaurant naar Fairtrade producten!

Communicatie

Vertel het verhaal over Fairtrade aan uw medewerkers en gasten.
Download hier verschillende materialen:

Flyer Fairtrade@Work
Koffie factsheet