Hoe inclusief kan handel worden? Max Havelaar Lecture 2016

Mh lecture

Wil je meer weten over inclusive business, frugal innovation, bottom of the pyramid en living wage benchmarks? Dan is de Max Havelaar lecture 2016 de juiste plek. Luister naar internationaal gerenommeerde specialisten die hun licht laten schijnen op het samensmelten van handel en duurzame ontwikkeling. Op het podium o.a.:

De bankier die het groene licht zag 

Pavan Sukhdev is een gewilde spreker die als oud-bankier zijn kennis en ervaring gebruikt om de prijs van duurzaamheid te integreren in de handelsketen. Naast zijn eigen bureau GIST Advisory vervult Sukdev tal van nevenfuncties en vertelt zijn verhaal op grote podia zoals TEDx en the World Economic Forum.

De man die de telefoon gebruikt voor verandering 

Joseph Ogutu is directeur van Safaricom, het grootste telecombedrijf van Oost en Centraal Afrika. Hij is ook voorzitter van de Safaricom Foundation. Hij is de man die vanuit de praktijk kan vertellen over de bottom of the pyramide en inclusive business.

En ook: 

Irene Visser, Managing Director Netherlands-African Business Council (NABC) 

Wilbert Flinterman, Senior Advisor, Workers' rights and Trade union relations, Fairtrade International 

Schrijf je hier in.

Voertaal Engels

De Max Havelaar Lecture wordt mogelijk gemaakt door Erasmus Universiteit Rotterdam, Young & Fair en Stichting Max Havelaar. Zie voor meer informatie www.maxhavelaarlecture.org

2016-11-02
14.00 - 17.00

Erasmus Universiteit Rotterdam, Burgemeester Oudlaan 50.