Campagnes

 

Fairtrade Weken

Jaarlijks worden er 2 Fairtrade Weken georganiseerd, één in het voorjaar (week 19) en één in het najaar (week 44). Deze Fairtrade Weken zijn het perfecte moment om Fairtrade producten extra aandacht te geven. In de supermarkt, op school, en zeker ook op het werk. Als bedrijf kunt u hierop inspelen door een Fairtrade activiteit te organiseren. Denk bijvoorbeeld aan een (h)eerlijke lunch, een Fairtrade coffee break of een vrijdagmiddagborrel met Fairtrade drankjes en snacks.

Doet u ook mee aan de Fairtrade Week? Samen maken we er een succesvolle campagneweek van. Wilt u van gedachten wisselen over hoe u de Fairtrade Week vorm kan geven, neem dan contact met ons op.

Fairtrade Gemeente campagne

De Fairtrade Gemeente campagne streeft naar een wereld waarin iedereen een kans op ontwikkeling krijgt. Door te zorgen voor meer eerlijke handel, stellen wij boeren en producenten in ontwikkelingslanden in staat om zelf hun levensomstandigheden te verbeteren en te bouwen aan een toekomst voor hun bedrijf, hun familie en hun omgeving. Om te zorgen dat meer mensen in ontwikkelingslanden een kans op ontwikkeling krijgen, is het belangrijk dat meer producten volgens de Fairtrade principes worden verhandeld. De Fairtrade Gemeente campagne probeert daarom de vraag en het aanbod van Fairtrade in Nederland te vergroten.

Iedereen in Nederland kan meedoen met de Fairtrade Gemeente campagne. Meedoen loont. Voor uzelf, voor uw organisatie, maar vooral ook voor boeren en producenten in ontwikkelingslanden. 

Klik hier voor meer informatie over deze campagne.